top of page

WELKOM

CIRLAM Laboratory voert hygiënische projecten uit van R&D tot registratie. We vormen ambitieuze ideën om tot volledig onderzochte en produceerbare producten. We hebben oog voor de eisen van de klant, inclusief de nodige chemische en microbiologische testen en de vereiste registraties van uw (toekomstig) product.

CIRLAM is uitgerust met verscheidene labo's, waaronder een chemisch laboratorium en een microbiologisch labo BSL 2. CIRLAM is geaccrediteerd naar het GLP-systeem (good laboratory practices).

Neem gerust een kijkje en ontdek wat we voor u kunnen doen!

SERVICES

DIENSTEN

R&D

Opstart nieuwe projecten voor ontwikkeling

Microbiologie

Microbiologische tests voor evaluatie van bactericide, fungicide en gistdodende activiteit

Regulatory Affairs

Worldwide expertise in regulatory affairs

Chemie

Analyse van stalen, stabiliteitsstudies, 

ontwikkeling nieuwe analysemethoden

ABOUT US

OVER ONS

CIRLAM Laboratory werd opgericht in juni 2008 in Ieper en is gespecialiseerd in zowel chemische als microbiologische analysen, die ook van toepassing zijn voor de ontwikkeling van nieuwe producten in onze laboratoria. In onze professionele chemische en microbiologische laboratoria worden testen uitgevoerd en wordt onderzoek gedaan door professionele en gediplomeerde chemici, microbiologen en ingenieurs. Deze zijn voortdurend bezig met het verbeteren van bestaande producten maar ook met het ontwikkelen van nieuwe producten en analysemethoden en dit alles volgens de scherpste kwaliteitsnormen. Hierdoor kan CIRLAM Laboratory een volledige vertrouwelijkheid geven. CIRLAM Laboratory heeft trouwens een specialisatie in de verbetering van bestaande en de ontwikkeling van nieuwe reinigings- en ontsmettingsmiddelen.
 

Pictures

FOTO'S

CONTACT

Contacteer ons

Cirlam bv 
Oostkaai 38
8900 Ieper - Belgium

T +32(0)57 22 17 22
F +32(0)57 22 17 23

info@cirlam.com

OPENINGSUREN:

 

Ma - Vrij: 8u00 - 17u00

Thank you for your message!

bottom of page